Pa de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 160g. de lluç sense pell ( jo faig servir lloms de lluç)
- Massa fresca per pizza
2 racions
Elaboració
1. Si el peix esta congelat, descongelarlo al microones i tallarlo a trocets.
2. Amb les mans escorre'l i fer 2 boles.
3. Tallar troços de massa de pizza prou grans com per embolicar el peix.
4. Embolicar les boles de peix amb la massa i pintar-ho amb oli.
5. Coure a 200ºC al forn amb paper de forn o paper de plata.
6. Servir
35min
Notes
*També en comptes de peix sol es pot fer amb sofregit de peix, tomàquet, ceba...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.