Pa de peix

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 160g. de lluç sense pell ( jo faig servir lloms de lluç)
  • Massa fresca per pizza

2 racions

Elaboració

1. Si el peix esta congelat, descongelarlo al microones i tallarlo a trocets.
2. Amb les mans escorre'l i fer 2 boles.
3. Tallar troços de massa de pizza prou grans com per embolicar el peix.
4. Embolicar les boles de peix amb la massa i pintar-ho amb oli.
5. Coure a 200ºC al forn amb paper de forn o paper de plata.
6. Servir

35min

Notes

*També en comptes de peix sol es pot fer amb sofregit de peix, tomàquet, ceba...


Recepta de cuina de Pa de peix

Pa de peix

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
M'agrada aquesta recepta Raquel... és molt interessant i gens complicada!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: