Fumet de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un cap de rap amb fetge
  • Una dotzena d'alls pelats
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Unes branques d'api
  • Una ceba tallada per la meitat
  • Unes pastanagues pelades
  • Uns porros nets
  • Una cullerada de pebre vermell dolç
  • Un raig de vi blanc
  • Oli d'oliva

12 racions

Elaboració

En una olla ben gran, fregim els alls amb oli d'oliva. Quan són ben torrats, afegim : el sofregit de tomàquet, el pebre vermell, un raig de vi, totes les verdures i el cap de rap.
Seguidament, omplim l'olla amb aigua fins arribar a cinc dits per arribar a dalt de tot.
Posem l'olla al foc, i quan ja bull, deixem que bulli una hora i mitja, i ja tenim el fumet llest.
Colem el fumet, i reservem el fetge, per quant vulguem fer una sopa de peix.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: