Canelons de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 plaques de canalons ja cuites
- 2 o 3 cullerades de pasta de romesco
- 1,5 l de beixamel
- 150 de formatge ratllat
- Mantega
- Sal
- Oli
- 250 llagostins
- 800 grams de peix (lluç, rap, rosada, mero, etc),
- 2 porros
- 3 cebes
4 racions
Utensilis
Llaune pel forn.
Elaboració
Els porros i la ceba s'han de tallar a quadrets petits.
Sofregiu la ceba i els porros amb una mica d'oli. Quant estigui una mica ros el sofreixi't de la ceba i el porro i posarem dues o tres cullerades de pasta de romesco i fregiu-ho uns 5 minuts.
Afegiu-hi les gambes o els llagostins, pelats i tallats a boci-nets i el peix, també tallat.
Deixeu-ho coure 20 minuts a foc lent.
Afegiu-hi una mica de beixamel i farciu els canelons.
Cobriu el canalons amb una bona capa de beixamel i pel damunt un bon pols de formatge ratllat i pose-us los a gratinar i pos els al forn.
50min
Etiquetes: Peix marisc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4716 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.