Boles de peix, patata i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llom de lluç sense espines (congelat)
  • 1 ou
  • 1 patata mitjana
  • 2 formatgets
  • sal i pebre
  • nou moscada
  • 1 ou, farina i pa ratllat per arrebossar
  • oli d'oliva

3 racions

Elaboració

Bullirem la patata fins que estigui feta i al final hi afegirem el lluç durant uns dos minuts.
Ho colarem i en un bol barregerem la patata, el lluç, l'ou, els formatgets, la sal i el pebre i una mica de nou moscada ratllada.
Farem boletes i les arrebossarem.
Fregirem amb oli d'oliva i les posarem en un plat amb paper de cuina perquè no quedin olioses.

30min

Notes

Aquesta recepta me la donar fa molts anys el pediatra de les meves filles quan eren petites.
La petita no menjava gaire bé i el metge em va dir que cuinés amb amor i ella s'ho menjaria.
Em va dir que era molt jove i havia d'aprendre a cuinar amb delicadesa perquè així educaven els nens el paladar.
Encara recordo com, pas a pas, em dictava com ho havia de fer.
M'assembla que va ser la primera classe de cuina, fora de casa, que vaig tenir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2899 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: