Torrada de carxofa, cansalada ibèrica i tòfona

Ingredients

  • carxofes
  • cansalada ibèrica tallada molt fina
  • tòfona
  • oli d'oliva
  • 1 llimona
  • llesques de pa

Elaboració

Netejarem les carxofes, treient els pètals més durs i escapçant-les per dalt.
En un bol gran amb aigua hi afegirem el suc d'una llimona i les seves dues meitats.
Anirem submegint-hi les carxofes a mesura de que les anem netejant, perquè no s'oxidin.
Les hi deixarem 15 minuts i les bullirem en aquesta mateixa aigua, amb un xic de sal, durant uns 30 minuts, a foc mig perquè no es desfacin.
Passat aquest temps les escorrerem amb molta cura perquè no es trenquin.
Les posarem sobre paper de cuina de cap per avall perquè perdin l'aigua.
Torrarem, al gust, les llesques de pa i encara calent hi descansarem els trossos de cansalada que es desfarà amb l'escalfor del pa.
Per sobre hi posarem les carxofes tallades i la trufa trossejada.
Amanirem amb un bon raig d'oli d'oliva i salpebrerem.

45min

Notes

Només cal servir-les amb un bo vi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3878 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: