Pastes nòrdiques amb maduixa

Ingredients

  • 1 paquet de pasta de full
  • 1 crema catalana de La Fageda
  • canyella en pols
  • sucre
  • maduixes seques
  • maduixes fresques

6 racions

Elaboració

Posem la pasta full plana i l'empolvorem de canyella i sucre.
A sobre hi escampem la crema.
Tallem les maduixes fresques en làmines i les posem en tires sobre la pasta.
Hi afegim les maduixes seques.
Caragolem la pasta fent un rulo.
Tallem el rulo en 6 o 7 parts.
Posem cada part en un motllo metàl·lic.
Escalfem el forn a 200º.
Amb 12 o 14 minuts (caldrà controlar) tindrem les pastes fetes.

20min

Notes

Amb aquesta recepta podem, que encara que no tinguem massa temps ni ganes per a estar a la cuina i amb un tres i no res, fer uns postres exquisits.
I com que avui és dia 15 dia aquí està la "la recepta del 15" pels Fogons de la Bordeta. Salutacions.


Recepta de cuina de Pastes nòrdiques amb maduixa
La pasta
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Pastes nòrdiques amb maduixa
Com preparar-les
per Nani Nolla

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

5 comentaris:

Els fogons de la Bordeta diu:
Quines pastes més bones i originals Nani, me'n queda unes quantes per berenar, eh? Tenen molt bona pinta!
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Àngels Fernández Guillén diu:
Boníssimes Nani. Se'm fa la boca aigua!
Una abraçada.
Àngels Fernández Guillén diu:
Per cert, on es poden trobar les maduixes seques?
Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
Les pots trobar al Mercadona. Estan amb les panses i fruits secs.
Ja veus que amb poca cosa podem fer unes pastes ben bones.
Ah, no cal dir que si la crema la fas tu encara millor, però ja t'hi has de posar. La crema de la Fageda és prou interessant i bona.
Àngels Fernández Guillén diu:
Moltes gràcies Nani.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: