Melmelada de maduixes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1Kg de Maduixes, si pot ser ben madures
  • 1/2Kg de Sucre
  • Aigua
  • Segons la quantitat que vulguis fer, la proporció és la meitat de pes de sucre que de maduixes.

Utensilis

Olla no molt fonda.
Cullera i/o espàtula de fusta per remanar.
Pots de conserva amb tap de rosca per poder fer bullir la melmelada al bany maria.

Elaboració

Netejar bé les maduixes, treure la part superior de les fulles i trosejar-les.
Poseu la fruita dins una olla (escolliu la dimensió segons quantitat. Que la fruita no quedi molt atapaïda).
Afegiu el sucre.
Poseu aigua just fins a cubrir el contingut.
Deixeu que bulli una estona, tot anant remenant de tant en tant.
Quan la fruita ja sigui toba, ho tritureu amb un "túrmix". Fins que quedi fí o segons el gust.
Deixeu que bulli un mínim 1h 30min. mínim anant remenant de tant en tant perquè no s'enganxi el sucre.
Heu de veure com es va reduïnt i adquirint la textura cada cop més espessa semblant a la melmelada.
Poseu la melmelada en potets amb tap de rosca (previament esterilitzats) i feu-los bullir al bany maria uns 5min. mínim.
Els pots queden tancats al buit i així permet que es conservi.

2h

Notes

A l'hora de triar els pots penseu amb el vostre consum. Jo escollo pots petits per no tenir-los massa temps destapats.
Recepta obtinguda de http://cuinetes.bloks.cat


Recepta de cuina de Melmelada de maduixes

Pot de Melmelada

Etiquetes:                   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: