Orangettes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Taronja
- Sucre
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un ganivet,un escorredor i un cassó.
Elaboració
Posem un casso al foc amb aigua i portem a bullir.
Mentre bull, pelem la taronja i tallem la pell a tires procurant eliminar al màxim la part blanca.
Posem els talls de pell de taronja a bullir al casso uns cinc minuts.
Escorrem la pell de taronja i repetim la operació de bullir i escórrer.
Un cop fet això, posem les pells en un casso altra cop, cobert d'aigua i sucre abundant, sense por; i deixem coure dues hores a partir de que arrenqui el bull.
Despres escorrem les pells de taronja, i les estenem sobre paper sulfuril, amb comte a no trenca-les i posant-les separades.
Les deixem refredar.
Un cop freda les passem per un bol amb sucre, i les posem en una altra fulla de paper sulfuril ben net ; i les deixem reposar unes hores.
Etiquetes: França Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3012 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.