Carpaccio de vieires Saint Jaques
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una bossa de 400gs de cors de vieira Saint Jaques-Un got de llet-mig got d'aigua(la meitat que la llet)-1 gra d'all-Una ceba petita(Pot esser de las de platillo)-Dos cullerades d'oli d'oliva-Una cullerada de vinagre de poma-Herbes aromàtiques variades-
2 racions
Elaboració
Primer de tot, descongelem els cors de vieira de la bossa,(solen venir congelades). Mentrestant preparem un bol, i con siguin descongelades les vieires, les posem al vol i afegim l,aigua, la llet i el gra d'all a trossets petits. Tot això reposarà en el vol durant tres hores i mitja, si ho fem fora de la nevera, si ho volem fer a la nevera haurà de reposar sis hores. Un cop passat aquest temps,escorrem be les vieires sense rentar-les, les podem posar sobre paper de cuina. Després agafem les vieires i les anem tallant a rodelles fines i les anem posant en un plat o altre recipient , sempre que sigui el més planer possible. Un cop fet això, en un vol preparem el vinagre , l'oli d'oliva, la ceba ben picada i les herbes aromàtiques també ben picat tot. Ho barregem be i escampem per sobre de les vieires. Si es vol és pot servir acompanyat de unes llesques primes de pa torrat.
1h
Notes
Aquest producte és originari de França, és trova en bosses de 400grs o de 1 kl, i els venen sensse el corall, és a dir el tros aquell de carn taronja que te la vieira. El tros aquest l'aprofiten per conservar en llaunes per aperitiu.
Etiquetes: Carpaccio França Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2519 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.