Tarta de poma
Categoria:
Postres i dolços
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150grs de farina-75grs de margarina-400grs de poma-1rovell d'ou-75grs de sucre-150grs de melmelada de albercoc-
4 racions
Utensilis
Un rodet d'extendre masa,un bol, un motlle per fer la tarta i un ganivet.
Elaboració
Fem una pasta brisa amb : la farina, la margarina, el rovell d'ou , 50 grs de sucre , una cullera d'aigua i una mica de sal. Un cop tinguem la pasta brisa, la posem en un motllo de tarta engrassat, i foradem el fondo en petits forats, estenem lamines de poma i empolvorem amb sucre i posem al forn 30 minuts. Al treure del forn , la pintem amb melmelada de albercoc passada pel colador, es a dir clareta. No la traurem del motllo fins ha ser freda.
1h
Etiquetes: Postres Tartes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11836 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.