Filet de Vedella amb Xampinyons
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 2 Filet de Vedella
- 100g Xampinyons
- All
- Julivert
2 racions
Elaboració
Netejem i tallem a làmines els Xampinyons (També els venen ja nets i tallats).
Amb una mica d'oli a una paella, sofregim els xampinyons amb 1 o 2 grans d'all (segons la mida) ben picat fins que s'hagi begut quasibé tot el suc.
Agefim el julivert picat.
Amb la miqueta de suc que quedi a la paella, sense retirar el sofregit, afegim els filets de Vedella fent volta i volta.
El tall queda cuit al punt absorvint el gust del sofregit.
Ja es pot emplatar.
15min
Notes
Coent el filet amb el suc del sofregit, fa que el tall no quedi gens ressec.
Etiquetes:
Carn Vedella Xampinyons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4684 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.