Bou a l'adoba
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Jarret de bou
- Cabeça d'alls
- Ceba
- Carrota
- Cansalada a tires
- Llorer
- Pebre en gra
- Vi negre
- Brou de carn
- Oli
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassola,un ganivet de cuina i un bol.
Elaboració
Emboliquem la peça de bou amb la cansalada a tires i la posem a macerar amb alls, ceba, carrota, tot tallat a daus, i les cotnes de cansalada, el llorer, el pebre en gra i el vi negre.
Passat 24 hores, escorrem la carn i la posem en una cassola al foc, amb oli.
Quant sigui daurada, afegim les verdures i cotnes de cansalada de la maceració. A continuació afegim el vi negre de la maceració i deixem reduir a la meitat. Després afegim brou, tapem la cassola i fem coure a foc baix.
Un cop cuita la carn, la tallarem a rodanxes per servir.
2h
Notes
Aquest plat és molt important la maceraciò.
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2480 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.