Guatlles farcides
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 guatlles
- 6 barrets de xampinyó petits
- 2 cebes petites
- 6 chalotas
- 12 rodanxes de cansalada fumada.
- 100 gr. de salsitxa fresca
- 1 llimona
- 1 ou
- Formatge ratllat
- Nou moscada
- Cebollins
- Julivert
- Farigola
- Pa ratllat
- Nata liquida
- Vi blanc
- Mantega
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Desossar les guatlles traient la carcassa dels pits.
Per al farciment: es posa en un bol la salsitxa sense pell i esmicolada juntament amb un ou, la pela ratllada d’una llimona, un poc de nou moscada, una picada de julivert i cebollino, sal, pebre, una cebeta picada, una cullerada de formatge i altra de pa ratllat, es barreja molt bé.
S’emplenen les guatlles amb aquesta barreja i s’introdueix també en el seu interior un cap de xampinyó i una ‘chalota’, pelada i sencera.
S’emboliquen les aus amb dues rodanxes de cansalada i un feix de farigola cadascuna, es lliguen amb una volta de fil de cuina, s’acomoden en una font de forn, es salpebren, es ruixen amb un raig d’oli i s’afegeix una cebeta tallada en rodanxes.
S’introdueix les guatlles en el forn escalfat a 200 ºC durant 50 m. aprox., banyant-les ara i adés durant la cocció amb el seu suc i un poc de vi.
Quan estiguin llistes les guatlles, s’escorren del seu suc, es disposen sobre una font i es reserven a la calor, es desgreixa amb una mica de vi i es deixa espessir, a continuació es filtra i es lliga amb nou de mantega fresca, aboquem la salsa a les guatlles i se serveixen.
1h 30min
Etiquetes: Caça Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3974 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.