Costella de bou al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una costella de bou
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Alls

1 racions

Utensilis

Una plata de forn i un bon oli d'oliva.

Elaboració

Una manera ben fàcil de menjar una bona costella de bou és a la brasa, però com a alternativa a la brasa hi ha una altra cocció que surt molt bona la costella de bou. Posem la costella en una plata de forn i la salem, posem un raig d'oli d'oliva i uns alls sense pelar i una mica aixafats.
Escalfem el forn a 120 graus i posem la plata al forn i fem coure deu minuts per cada costat de la costella.
Un cop fet això, posem el forn a tope de temperatura i fem coure un minut per cada costat de la costella.
Traiem del forn i de seguida a gaudir de la costella de bou.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: