Arròs amb carabassa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Dieta: vegetariana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 litre de caldo (el que més us agradi, vegetal o de pollastre)
- 500gr. de carabassa
- 1 ceba (al gust)
- 2 grills d'all
- 220gr. d'arròs de gra rodó
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Pebre blanc
- Sal
- 50gr. de parmesà ratllat (o formatge al gust)
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Tallar la ceba i l'all ben petit.
Amb la mica d'oli a la paella, sofregir la ceba i l'all.
Abocar a la paella el caldo.
Afegir la carabassa pelada i tallada a daus, l'arròs, salt i pebre.
Coure a foc lent fins que l'arròs s'hagi begut tot el caldo.
Afegir el formatge ratllat i remenar-ho.
Empletar i servir calent.
30min
Notes
Aquesta recepta és un treball escolar de la meva filla del curs CI2 de l'Escola Montbui
Etiquetes: Arròs Carabassa Carbassa Rissotto Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11976 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.