Bananes Foster
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Típica de: Estats Units (EUA)
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 bananes per cap
- 1 cullerada (sopa) mel per cap
- 1 cullerada (postre) de mantega
- licor de crema catalana
- gelat de vainilla
- 2 barretes de Mikado de xocolata
- canyella en pols
1 racions
Elaboració
Posarem la mantega i la mel en una paella calenta i les bananes pelades.
A foc mig les anirem fent.
Quan estiguin toves hi afegirem el licor i un polsim de canyella.
Les servirem en una copa amb gelat per sobre i guarnides amb les barretes de xocolata.
10min
Notes
Aquestes bananes són les que sempre han fet al restaurants davant els clients.
Es flamegen i queden molt bones. L'original porta licor de plàtan, però jo l'he substituït per licor de crema catalana i com que no les
he flamejat, no he posat el ron que també hi va.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2452 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.