Costelles d'anyell a la Villeroi

Ingredients

  • 200 g costelles d'anyell (13 petites)
  • 1 ou
  • pa ratllat
  • 150 g llet
  • 75 g farina
  • 75 g mantega
  • panses
  • pinyons
  • espinacs
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • Chartreuse

2 racions

Elaboració

Netegem l'os de les costelles deixant-lo net i polit (amb la tira de carn hi fem un nus a la base).
Les fregim i les deixem sobre paper de cuina perquè treguin l'oli.
Fem una beixamel ben espessa amb la mantega que posem en una paella i quan estigui desfeta hi afegim la farina i la llet, salem amb un xic de sal i remenem perquè no s'aferri.
Un cop feta anem cobrint les costelles amb ella, que no sigui una capa massa doble i les deixem sobre un plat oliat, ja que així no s'aferraran i ho posen al frigorífic, fins que s'hagin endurit.
Ara les fregim passant-les per l'ou batut i després pel pa ratllat.
Les anem deixant sobre paper de cuina.
Les acompanyem amb uns espinacs, pinyons i panses (que haurem deixat en remull en una mica de Chartreuse), tot passat per una paella amb oli i salpebrat.

30min

Notes

El temps d'elaboració he posat 30 minuts, sense comptar el d'espera al frigorífic.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Nani Nolla diu:
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i que ahir ens va deixar. Era un gran mestre i coneixia molt bé la seva feina. Gràcies Sr. Arimany per la seva bonhomia.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: