Cocotxes de bacallá a la Villeroi, amb patates palla
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Fritada
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Sis cocotxes de bacallà dessalades
- Una patata de mida grossa
- Una branca d'api
- Beixamel
- Mitja ceba pelada
- Farina
- Uns grans de pebre negre
- Aigua
- Una fulla d'api
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una reixet metàl·lica rectangular
Un atuell rectangular de plàstic
Un cassó gran
Una safata metàl·lica plana, amb un paper de cuina
Un ou batut
Unes varetes per batre
Elaboració
Primerament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en un cassó amb: aigua, mitja ceba pelada, una branca d'api, i uns grans pebre negre, escaldem les cocotxes de bacallà fins que estiguin cuites al nostre gust, les escorrem i les deixem refredar.
A part, pelem la patata, la tallem en rodelles fines, i tot seguit, les tallem en juliana molt fina, i la fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan ja són ben daurades, les posem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i les reservem. A continuació, agafem les cocotxes, les cobrim amb la beixamel, i les anem colocant damunt una reixeta, i les posem en el congelador al menys una hora.
Seguidament, agafem les cocotxes, les passem per l'ou batut, i les fregim en ua paella amb força oli d'oliva, i les posem a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i a la part de baix posem les patates palla, i ja tenim el plat a punt per servir a taula.
2h
Notes
Aquesta recepta la farem per un comensal, però farem tants plats, com comensals hi hagin a taula.
Etiquetes: La cuina de la villeroi La meva cuina del bacall� Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1341 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.