Mitjanetes de xai a la Villeroi amb parmentier de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dotze mitjanes de xai
  • Beixamel per dotze mitjanes (la trobareu a les meves receptes)
  • Quatre ous batuts
  • Pa ratllat
  • Oli d'oliva
  • Parmentier de patata (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de plàstic gran
Quatre plats grans de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una safata metal·lica amb un paper de cuina
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una mà de morter

Elaboració

Primerament, amb l'ajud de la mà de morter, aixafem una mica les mitjanes de xai les salpebrem i les fregim uns tres minuts en una paella amb oli d'oliva i les resrvem.
Seguidament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, cobrim les mitjanes amb la beixamel, i les posem planes a la safata de plàstic untada amb una capa d'oli, i les deixem al menys una hora en el congelador.
Mentre es congelen les mitjanes, fem un parmentier de patates com explico a la meva recepta i el reservem.
En el moment de fer les mitjanes, les passem per l'ou batut, pel pa ratllat, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides, les fiquem de tres en tres entrecreuades en el centre del plat, i a la part de baix,amb la mànega pastissera amb el broc rissat, fem un cordó de parmentier, i ja ho podrem servir a taula.

2h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: