Mitjanetes de xai a la Villeroi amb parmentier de patata
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze mitjanes de xai
- Beixamel per dotze mitjanes (la trobareu a les meves receptes)
- Quatre ous batuts
- Pa ratllat
- Oli d'oliva
- Parmentier de patata (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata de plàstic gran
Quatre plats grans de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una safata metal·lica amb un paper de cuina
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una mà de morter
Elaboració
Primerament, amb l'ajud de la mà de morter, aixafem una mica les mitjanes de xai les salpebrem i les fregim uns tres minuts en una paella amb oli d'oliva i les resrvem.
Seguidament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, cobrim les mitjanes amb la beixamel, i les posem planes a la safata de plàstic untada amb una capa d'oli, i les deixem al menys una hora en el congelador.
Mentre es congelen les mitjanes, fem un parmentier de patates com explico a la meva recepta i el reservem.
En el moment de fer les mitjanes, les passem per l'ou batut, pel pa ratllat, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides, les fiquem de tres en tres entrecreuades en el centre del plat, i a la part de baix,amb la mànega pastissera amb el broc rissat, fem un cordó de parmentier, i ja ho podrem servir a taula.
2h
Etiquetes:
Cuina d'hivern Cuina per les festes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2005 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.