Braç de patata
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2kg de patates vermelles, 100gr pernil salat, 100 gr pernil dolç, pebrot vermell de llauna, olives rellenes, ou dur, maionesa.
4 racions
Elaboració
Bullir les patates ja pelades amb aigua i sal,cuan estan calentes xafarlas amb una forquilla fins que quedin ben fines, no afegir gaire aigua. Deixar-les refredar.
Posar la masa sobre un tovalló i estendre-la per posar-hi una mica de maionesa de base i el farciment(pernil dolç, pernil salat, olives, pebrot, ou dur, tot tallat petit)
Embolicar amb el tovalló donan.li la forma del braç. Untar per sobre amb una mica de maionesa i adornar amb tiras de pebrot i olives.
Guardar a la nevera.
40min
Etiquetes: Patata Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7632 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.