Pebrots farcits de truita de patata
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pebrots verds italians
- 2 patates grosses
- 1 ceba
- 3 ous
- Oli d’oliva,
- Sal i
- Salsa de tomàquet feta a casa
4 racions
Elaboració
Escapceu els pebrots per la banda de la tija, netegeu-los per dins amb aigua i deixeu-los escórrer.
Fregiu les patates i la ceba a dauets en una paella, un cop ben sofregit, escorreu-ne l’oli.
Bateu els ous i afegiu-hi les patates i la ceba.
Farciu els pebrots amb aquesta mescla ajudant-vos d’una cullereta.
Col•loqueu els pebrots farcits en una safata que pugui
anar al forn.
Feu-los coure uns 20 minuts a 180º, fi ns que la truita s’hagi pres.
En una safata plana, fareu un llit base de salsa de tomàquet (feta a casa) i, al damunt, els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.
Etiquetes: Ous Pebrots Truita Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3689 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.