Pebrots farcits de truita de patata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pebrots verds italians
  • 2 patates grosses
  • 1 ceba
  • 3 ous
  • Oli d’oliva,
  • Sal i
  • Salsa de tomàquet feta a casa

4 racions

Elaboració

Escapceu els pebrots per la banda de la tija, netegeu-los per dins amb aigua i deixeu-los escórrer.
Fregiu les patates i la ceba a dauets en una paella, un cop ben sofregit, escorreu-ne l’oli.
Bateu els ous i afegiu-hi les patates i la ceba.
Farciu els pebrots amb aquesta mescla ajudant-vos d’una cullereta.
Col•loqueu els pebrots farcits en una safata que pugui
anar al forn.
Feu-los coure uns 20 minuts a 180º, fi ns que la truita s’hagi pres.
En una safata plana, fareu un llit base de salsa de tomàquet (feta a casa) i, al damunt, els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3689 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
Jo els faig en paella, i sense la salsa de tomàquet, però el resultat deu ser més o menys semblant! Què et semblen?
Joan Corminas diu:
Dolça: gràcies per les teves fotografies, t'han quedat molt ben fets a la paella, bona idea, si no tens el forn ja calent per haver fet una altra cosa. La salsa de tomàquet va a gustos, si el tens a mà bé i si no també. Una abraçada joan

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: