Bacallà al forn a la napolitana
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → Napols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 cebes grans, 3 alls, 1 quilo de patates, 800 grams de bacallà prèviament dessalat, 2 tomàquets, 1 cullerada de tàperes, 1 got de vi blanc sec, 1 got de fumet de peix, anet i llorer al gust.
4 racions
Elaboració
Talleu la ceba a la juliana i fregir lentament fins que comenci a agafar color, quan sigui llesta, repartir per tota la superfície del recipient que pugui anar al forn, a sobre de la ceba posa ben repartit els alls crus picadets.
Talla les patates a rodanxes fines i fregeix fins que comencin a daurar, posa damunt de la ceba i alls.
Fregeix el bacallà prèviament enfarinat, quan estigui daurat posa les tallades a sobre de les patates procurant que els trossos toquin el fons, damunt de cada tros posa una rodanxa de tomàquet cru i reparteix les tàperes per tota la superfície, mulla el conjunt amb un got de vi blanc sec i un fumet de peix, empolvora amb una mica d'anet i llorer i posa-la en el forn uns 15 minuts.
Servir ben calent.
Etiquetes: Bacalla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5430 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.