Canalons de tonyina ou dur i espinacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 plaques de canalons
- 2 ous durs
- 2 llaunes de tonyina
- 1/2 kg. d'espinacs bullits
- Beixamel
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Bullim els canalons i reservem
Posem oli en una paella i fregim els espinacs, treiem del foc i afegim la tonyina (escorreguda del seu oli)
pelem els ous i els tallem a trosos, els afegim als espinacs, quant el farcit estigui fred, farcim els canalons.
Els posem a la plata del forn.
fem una beixamel no massa espesa i posem el formatge ratllat i gratinem
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4425 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.