Gelat de coco i pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 barra de gelat de nata.
  • 230 grams de pinya amb almívar.
  • 75 grams de coco ratllat.

5 racions

Elaboració

Treiem els talls de pinya del almívar i els eixuguem be.
Els posem a la picadora per per puré.
Posem el gelat en un bol.
Afegim la pinya i coco.
Fem que agermani tot.
Això s'ha de fer rapit perquè no es desfasi massa el gelat.
Ho posem amb vasets o copa i decorem al gust.

10min


Recepta de cuina de Gelat de coco i pinya

Servit en mitja pinya fa força goig.

Foto de Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2313 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: