Patates amb fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 3 patates grans.
  • 3 talls de cansalada del coll.
  • Fredolics.
  • Oli d'oliva.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Bullim les patates tallades a daus, retirem.
Posem una paella gran al foc amb un bon raig d'oli.
Fregim la cansalada a daus fins que quedi ben rossa, la salem i retirem.
Al mateix oli fregim els fredolics, els salpebrem.
Afegim les patates.
Ho remenem be tot, afegim la cansalada.
Rectifiquem de sal.
Servir molt calent.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: