Torrades de carbassó
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llesques de pa de pagès
- 2 carbassons mitjans
- 3 cebes
- 3 ous
- Mantega
- Formatge brie
4 racions
Elaboració
Primer hem de torrar al a la torradora o al forn les llesques de pa i les reservem.
Pelem els carbassons i els tallem com si fos per fer truita, els fregim, important que no quedin massa torrats, els escorreguem d’oli al màxim; amb les cebes hem de fer el mateix procediment.
Quan tenim aquesta part acabada, hem de posar al bany maria (al foc) un tros de mantega (depèn del número d’ous, jo normalment hi tiro una cullerada sopera) no ho feu amb margarina, perd molt la gràcia, quan la mantega està desfeta hi llenceu els ous i aneu remenant, jo ho faig amb barilles, veureu que els ous es barregen amb la mantega i es van quallant poc a poc, heu d’arribar a crear com una “crema” però no queda lligada i hem de veure que els ous han quedat cuits.
Amb aquesta “crema” untem les llesques de pa, repartim el carabassó, desprès la ceba i per últim hi posem un o dos trossos de formatge Brie. Ho col•loquem al grill fins que el formatge queda fos.
Normalment jo acompanyo la torrada amb una mica d'amanida verda, són bastant contundents.
Per llepar-se els dits!
prometo posar una foto la pròxima vegada que jo les facis a casa.
45min
Notes
-Feu anar mantega de bona qualitat
-El formatge va a gustos, a mi personalment m'agrada el brie, és important que el formatge quedi fos.
-És important no deixar les torrades muntades, el pa es queda massa tou i no queda igual.
Etiquetes: Torrades Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4568 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.