Torrades variades
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Una xapata de mig quilo.
- Pebrot escalivat
- Anxoves
- Pernil ibèric
- Sobrassada
- Beicon
- Formatge Havarti
- Formatge ratllat
Elaboració
Prèviament, haurem escalibat els pebrots al forn, lleugerament engrassats i els haurem pelat.
Tallem la xapata en llesques esbiaxades.
Preparem una quarta part de les torrades amb l'escalivada i les anxoves.
Una altra quarta part amb beicon fregit i una llesca de formatge per sobre.
Una altra quarta part les suquem amb tomàquet i oli i les omplim amb el pernil tallat ben fi.
La resta les omplim de sobrassada i formatge ratllat,
Posem al forn les torrades amb beicon i formatge i les gratinem.
Les de sobrassada les posarem al forn només un o dos minuts.
Les servim en una safata totes combinades o posem les de cada tipus en diferents plats.
40min
Notes
Són molt adequades per un sopar informal.
Quan fan un partit del Barça per la tele, les trec a la mitja part i volen, sobretot si el Barça està guanyant.
Etiquetes: Torrades Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9344 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.