Torrada d'escalivada amb anxoves, sobre llit de brandada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llesques de pa de pagès de mig quilo
- Escalivada,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Brandada de bacallà,( la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Setze filets d'anxova naturals, dessalades
4 racions
Utensilis
Una mànega pastissera
Quatre plats grans de porcellana, ben bonics
Una safata plana per anar al forn
Elaboració
Primerament, preparem l'escalivada tal com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament netegem les anxoves un cop dessalades, i les reservem.
A continuació, preparem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, agafem les llesques de pa, les torrem en el forn a 180º, fins que són ben dauradetes, i les reservem.
En el moment de muntar els plats, posem cada una de les torrades en el seu plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera plena de brandada, fem quatre tires a lo llarg de cada llesca.
Tot seguit, repartim l'escalivada a lo ample de la llesca, ho reguem amb un rajoli d'oli d'oliva, i tot seguit repartim pel damunt els filets d'anxova posats en diagonal a l'escalivada, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor Torrades Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2213 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.