Hamburguesa gegant amb ceba i formatge, sobre milfulls
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 base de massa de pasta de full rodona
- 350 gr. de carn picada (vedella+porc)
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 200 gr de formatges ratllats barrejats (gouda, mozzarella, cheddar, emmental, ...)
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
3 racions
Elaboració
Escalfar el forn a 200ª
Tallar una ceba a plomes i posar-la a sofregir en una paella amb oli i una mica de sal. Quan la ceba estigui a mig fer, incorporar la carn picada i l’all trinxat. Abans de que la carn estigui del tot cuita, retirar del foc. Salpebrar i reservar.
Posarem en un motlle rodo la base de la massa de la pasta de full (amb el paper i tot), procurant que quedi ben centrada i fer doble de gruix pels costats. Prémer amb els dits la massa pels voltants i punxar la base amb una forquilla. Posar alguns pesos repartits, per evitar que s’aixequi massa i/o es bufi.
Ficar-la al forn a 200º durant 15 o 20 minuts.
Treure el motlle del forn i amb compte de no cremar-nos, retirar els pesos de sobre. Posar-hi la carn amb la ceba. Compactar-la una mica (com si anéssim a fer una hamburguesa). Abocar-hi els formatges ratllats per sobre i tornar-la a ficar al forn uns 5 minuts més (temps suficient per acabar de coure la pasta de full i fondre el formatge, ja que la carn quasi be estava cuita a la paella).
30min
Etiquetes: Carn picada Ceba Formatge Hamburguesa Pasta de full Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4852 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.