Cargols de pernil i formatge
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lamina de pasta de full
- Formatge
- Pernil dolç
Elaboració
Estirem la pasta de full, hi posem el pernil dolç i el formatge. Desde agafem un extrem anem enrotllant fins que quedi com un braç de gitano. Anirem tallant amb una amplada d'1 cm. Les posarem sobre un paper vegetal en una safata del forn i ho deixem uns 20 minuts a 200 º o fins que veiem que quedin una mica rossos.
Notes
L’ idea d’aquesta recepta la vaig agafar de Meri cuinetes, una cuinera espectacular, i com que jo no sempre tinc tots els ingredients vaig deixar de posar-hi, el ou, la mantega i el pernil salat. I va ser bo igualment, crec que la pasta de full necessita poca cosa per agradar a tothom.
Etiquetes: Pasta de full Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.