Melindros

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 70 gr. de sucre
  • 60 gr. de farina
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1 cullerada de sucre avainillat
  • 1 pesic de sal
  • Sucre glaç per decorar

Elaboració

Separar les clares dels rovells, i muntar les clares amb 20gr. de sucre i el pesic de sal.
Desprès barregem els rovells amb la resta del sucre mes el sucre avainillat fins que quedi una crema blanquinosa. Ajuntem les dos barreges i afegim la farina, el llevat, tamisats. Posar la pasta a una manega pastissera i sobre paper de forn fem rectangles de uns 6 cm. de llarg per un d’ample. Posar per sobre sucre glaç. Posar-ho al forn 180º durant 8 minuts mes o menys.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: