Palmeres salades

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full
  • Una plancha de masa de hojaldre
  • Mantega
  • El farciment que volguem en el meu cas, pernil dolç, pernil salat i formatge (havarti)
  • 1 ou

10 racions

Elaboració

Estirem la pasta de full i la pinzellem amb la mantega desfeta al microones, hi posem el pernil dolç procurant que no arribi a les vores, hi posem el formatge (tant pot ser ratllat com en làmines) i per sobre hi posem tires de pernil salat. Desde els extrems anem enrotllant cap al centre, amb ou batut pintem, seguidament posem la part d'unió dels dos extrems cap abaix i tornem a pintar. Anirem tallant les palmeretes amb una amplada d'1 cm. Les posarem sobre un paper vegetal en una safata del forn i ho deixem uns 20 minuts a 200 º o fins que veiem les palmeretes enrossides.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montse Mercader diu:
Fan molt bona pinta, pero tinc un dubte, no tenen molt de gust de mantega?
Meri Cuinetes diu:
No pensis, estan més meloses però no es nota gaire.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: