Coca de Llavaneres

Ingredients

  • 2 làmines de pasta de full
  • 1’5 litre de crema pastissera
  • 100 gr. de clara d’ou
  • Un grapat de pinyons
  • Sucre

Elaboració

Estirar una làmina de pasta de full sobre una plata del forn amb paper sulfurat a sota. Desprès escampem la crema pastissera deixant un marge al voltant. Estenem l’altre làmina de pasta de full per sobre el crema i ho tapem per el costat. Fem les clares a punt de neu i cobrim la pasta de full posem els pinyons per sobre i sucre. El posem al forn 190ª durant uns 30 minuts. Hi surt boníssima.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: