Magdalenes de carabassa

Ingredients

  • 3 ous
  • 225 g de sucre
  • 3 culleradetes de cafè de sucre avainillat
  • 60 g oli d'oliva de les Garrigues
  • 250 g de carabassa bollida
  • 200 g farina de força
  • 1 sobre de llevat químic

12 racions

Utensilis

Motlles o papers per a magdalenes

Elaboració

Amb la batedora de varetes, bateu els ous amb el sucre i el sucre avainillat 3 o 4 minuts fins que facin escuma i blanquegin.
Afegiu-hi, en un filet, l'oli poc a poc i anem batent.
Incorporeu-hi la carabassa aixafada amb una forquilla. Bateu-ho tot.
Poseu-hi la farina amb el llevat passats pel tamís (si no ho feu no passa res, però queda millor).
Remeneu fins que s'incorpori tota la farina, no més.
Poseu-ho en motlles de magdalenes o en papers. Si ho poseu en papers de magdalena, igualment recomano posar-los dins de motlles o flameres, pugen millor.
Coeu-les al forn, prèviament escalfat a 180°, durant uns 20 minuts, o vigileu que no es cremin.
Amb aquestes quantitats em surten 15 magdalenes grosses.

30min


Recepta de cuina de Magdalenes de carabassa

Magdalenes de carabassa

Etiquetes:                   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: