Sopa de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes grosses
  • 4 llesques de pa sec
  • Mig litre de brou vegetal o de pollastre
  • 200 gr de formatge emmental ratllat
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelar i tallar la ceba a llunes primetes.
Posar oli en una cassola mitjana i escalfar-lo. Sofregir-hi la ceba a foc lent i tapada, amb un pèl de sal.
Quan estigui transparent, abans que es comenci a daurar, abocar-hi el brou i esperar que bulli.
Engegar el gratinador del forn.
En una cassola de terrisa que pugui anar al forn, abocar la sopa, afegir-hi les llesques de pa sec i cobrir-la amb el formatge ratllat.
Gratinar-la i ja estarà llesta per servir.

30min

Notes

Plat molt adient per a l'hivern.
Es pot fer en cassoletes individuals.
Si us agrada el formatge fort, podeu barrejar-hi dauets de formatge blau.
Es pot decorar amb julivert.


Recepta de cuina de Sopa de ceba
Sopa de ceba
per Martingala La

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Nani Nolla diu:
I la ceba és diurètica...així que va bé.
Molt bona la sopa!
Jou Muntada Gratacós diu:
És de les meves preferides...escalfa i atipa molt!!!GRANDIOSA
Jou Muntada Gratacós diu:
Hi ha gent que unta la llesca amb un xic d'all i oli i d'altre que hi tira un ou al damunt les llesques...sobre gustos no hi ha res escrit!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: