Arròs integral amb carabassa
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de carabassa
- 1 ceba mitjana
- Arròs integral
- 1,5 l de brou lleuger (tipus pollastre o verdures soles)
- Formatge parmesà ratllat
- 1 gotet de vi blanc
- Oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Sofregir la carabassa tallada a daus (grossets perquè es desfan amb facilitat i està bé que en quedi algun trosset amb l'arròs) amb la ceba també tallada. Quan es comenci a desfer la carabassa, afegir-hi 4 tassetes d'arròs i remenar-ho tot molt bé. Posar-hi el got de vi blanc i, seguidament, el brou (que tindrem bullint en una olla), poc a poc i a mesura que l'arròs se'l vagi bevent.
Quan l'arròs estigui pràcticament cuit (a l'arròs integral li costa un pèl més de coure), hi posem 4 o 5 cullerades soperes del parmesà ratllat i ho remenem perquè quedi ben incorporat.
Servir abans que no es refredi.
(No en tinc foto, però quan en torni a fer, prometo que en penjo una!)
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.