Crema de carabassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 carabassa d'1 kg aprox.
  • 1 ceba grossa
  • 1 porro
  • 1 patata vermella grossa
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra de les Garrigues
  • Formatge parmesà recent ratllat

4 racions

Elaboració

1. Pelar i tallar la carabassa en daus de 2x2x2 cm aproximadament. El mateix amb el porro, la ceba i la patata.
2. Fer-ho bullir en una olla amb un pèl d'aigua, sense que ho cobreixi tot, i sal; tapat uns 20 minuts.
3. Tancar el foc i deixar refredar una mica. Triturar-ho amb el túrmix molt bé, que no hi quedin cap grumoll, tot i que la carabassa i la patata fan el purè molt fi.
4. Servir escalfat i, al mateix plat, dibuixar una espiral amb oli d'oliva i ratllar parmesà per sobre.
5. menjar de seguida.

25min

Notes

Un plat ben senzill, per als dies de cada dia.


Recepta de cuina de Crema de carabassa

Purè de carabassa.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

38233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: