Llagostins amb ceba

Ingredients

  • Una dotzena de llagostins mitjans
  • Una ceba mitjana
  • Una mica de bitxo
  • Un got de vi blanc
  • Sal de cocó (gruixuda) i oli d'oliva verge

1 racions

Elaboració

En una paella amb una collerada sopera d'oli oliva verge, fregiu la ceba tallada a làmines fines i una mica de bitxo. Fer-la a foc lent fins que estigui transparent, no deixeu que es dori. Afagiu els llagostins netejats amb aigua salada i el got de vi blanc. Tapeu la paella i deixeu-lo fer a foc lent durant uns cinc minuts o fins que el vi hagi reduït la meitat del volum. Ja amb el foc apagat, poseu-li uns polsims de sal de cocó per sobre dels llagostins.

30min


Recepta de cuina de Llagostins amb ceba
Llagostins
per Salvador Colomer Costa

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: