Llagostins amb ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una dotzena de llagostins mitjans
- Una ceba mitjana
- Una mica de bitxo
- Un got de vi blanc
- Sal de cocó (gruixuda) i oli d'oliva verge
1 racions
Elaboració
En una paella amb una collerada sopera d'oli oliva verge, fregiu la ceba tallada a làmines fines i una mica de bitxo. Fer-la a foc lent fins que estigui transparent, no deixeu que es dori. Afagiu els llagostins netejats amb aigua salada i el got de vi blanc. Tapeu la paella i deixeu-lo fer a foc lent durant uns cinc minuts o fins que el vi hagi reduït la meitat del volum. Ja amb el foc apagat, poseu-li uns polsims de sal de cocó per sobre dels llagostins.
30min
Etiquetes: Llagostins Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.