Peix amb salsa de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 talls de peix(emperador, lluç o rap)
  • 2 rodanxes de pinya en almibar
  • 1 brick petit de crema de llet
  • 1 got de fumet de peix
  • Farina, sal, oli i pebre.

4 racions

Elaboració

Salpebrem el peix, ho passem per farina i fregim i reservem.
Apart farem una salsa amb una mica d'oli, una cullerada de farina, fumet de peix, al suc de la pinya i la pinya tallada a daus. Deixem reduir cinc minuts, afegim la crema de llet, al peix i rectifiquem de sal.
Deixem cinc minuts mes i emplatem.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3129 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Antonia Gallego Cortés diu:
Probaré esta receta, debe de estar muy bien
En Cendrowsky diu:
Té molt bona pinta. Farem la prova a veure què tal!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: