Salsa per caragols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llauna de anxoves
  • Pebre nege i vermell
  • vinagre
  • julivert
  • Un ou
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Un pot, robot de cuina, una cullera

Elaboració

la llauna de anxoves din deun pot(tot).vastant julivert,un bon pesit de pebre negre i vermell, un bon raig de vinagre, u trituren una mica amb el robot de cuina, i fiquen un ou i
al oil.

5min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2977 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: