Gelat ràpid de fer i de diferents sabors

Ingredients

  • un pot d'un Kg de iogurt grec
  • 4 cullerades de sucre
  • un pot de melmelada de diferents sabors (taronja, llimona, maduixa, fruites dels bosc...)

Elaboració

Poseu en un bol el iogurt grec el sucre i el contingut del pot de melmelada i ho remeneu amb l'ajut d'una espàtula. Ho passeu en un embàs tapat per a congelador i deixeu que es congeli unes quatre hores com a mínim. No cal remenar. Bon profit i a refrescar-se.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: