Gelat de Stracciatella

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr de nata per muntar
  • 2 cullerades de sucre
  • 6 unces de xocolata amb llet

4 racions

Utensilis

Es pot utilitzar una màquina de fer gelats

Elaboració

Per muntar la nata és important que aquesta es mantingui freda mentre la muntem, perquè no es talli. Perquè la nata muntada surti en condicions, hem de batre primer fins obtenir una mena de crema líquida.
Afegim llavors el sucre.
Ho farem en dues vegades.
Tirarem una meitat del sucre, batrem, i tot seguit, tirem el que queda.
Seguirem batent fins a obtenir la nostra nata muntada.
La part una mica més complicada ja està feta.
Complicada pel risc que la nata es talli o no es munti bé, si no ho fem de la manera correcta.
De la rajola de xocolata agafarem unes 5 unces, i aquestes les trossejarem a trossets petits, a gust del consumidor, depenent de si t'agrada que es noti més la xocolata, o es notin menys els trossets.
Ara només has de ficar el bol en què hagis elaborat el gelat al congelador.
A la mitja hora ho traurem i ho remenarem, i així durant dues hores.
Un cop llest, podem treure mitja hora abans de servir perquè la seva textura sigui la més cremosa i deliciosa.
Una manera fàcil i casolana de gaudir de les postres que més t'agraden, a tu i als teus.

Notes

Avui, com és diumenge, ens anem a permetre el luxe de preparar un deliciós postre. Si t'agraden els gelats, avui aprendrem a fer un que segur que t'encanta. Anem a preparar un gelat de Stracciatella, una exquisida barreja entre nata i xocolata, molt fàcil de preparar


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1783 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: