Arròs amb butifarra i ceps

Ingredients

Per 4 persones:

  • 400 gr arròs rodó
  • 2 botifarres crues
  • 300 gr costella porc
  • 30 gr ceps secs
  • 1 lts caldo pollastre
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 dent all
  • 1 tomaquet madur
  • Sal,pebre

4 racions

Utensilis

Caçola

Elaboració

Posem els bolets amb 100 gr d'aigua en remull, al menys 2 hores.
En una caçola fregim amb una mica d'oli, les botifarres a troçets, la costella petita, reservem.
Fem un sofregit amb l'all, la ceba, el pebrot i finalment la tomaca. Ha de quedar molt fregit. Afegim els bolets i la carn que teniem reservat.
Afegim l'arròs i el caldo, cuinem 20 minuts i ja està.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les receptes són en català, hauria de ser "Arròs amb botifarra i ceps".
Una abraada!!
Eduard Lluis Palaus diu:
Volia dir, abraçada! ;)

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: