Espinacs a la crema sobre un llit d’arròs
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bossa i quart d’espinacs petits, d’aquests que venen preparats
- 300 grams d’arròs
- 1 pot de xampinyons
- 1 ceba
- 3 alls
- Pebre negre
- 3 decilitres de crema de llet
- 1 tomàquet o tomàquet triturat
- Formatge ratllat
- Oli d’oliva verge
4 racions
Elaboració
Posar a bullir l’arròs amb aigua, sal i un all uns 20 minuts.
Després deixar en un colador, passar-hi una mica d’aigua i deixar escórrer l’excés d’aigua.
Mentre es cou l'arròs, picar la ceba i els alls i posar a fregir amb 3 cullerades d’oli.
Quan comencin a estar afegim els xampinyons, i quan aquests estiguin afegim els espinacs, poc a poc, ja que al principi fan molt de bulto.
Anar removent fins que hagin reduït la mida del tot, i afegim la crema de llet i el pebre al gust i deixem uns minuts. Posem sal al gust.
En un recipient posem l’arròs a tota la base, damunt hi posem les rodanxes de tomàquet o el tomàquet triturat cobrint l’arròs, com més us agradi, damunt posarem els espinacs a la crema i formatge ratllat cobrint-ho tot.
Finalment ho posem a gratinar y servim ben calent
Notes
Aquest senzill plat, amb els ingredients, que no són res de l’altre món, es una combinació exquisida, l’arròs queda cremós al banyar-se amb la crema de llet que baixa dels espinacs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4221 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.