Cuixetes de pollastre farcides de llonganisa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre deshosades
- 4 talls de llonganissa
- 1cabeça d'alls
- 1ceba gran tallada amb 6 trossos
- 1raig de vi ranci
- 16 prunes
- 40grms de pinyons
- Oli d'oliva i sal
- 1 fulle de llorer
4 racions
Elaboració
Amb les cuixes deshosades, posar el tall de llonganissa i lligar, perque quedi ben agafat
(Aquest pas el podeu demanar a la carnisera i quedara molt millor perque elles i posen una malla)
Amb una cassola amb oli, rostir les cuixes, afegim els alls la ceba i la fulla de llorer
Deixem enrisir tot a foc lent, despres aixecamen el foc i tirarem el raig de vi ranci
i posarem les prunes i finalment la picada de pinyons
Si vegeu que es necesari posari un cullerot de caldo
40min
Notes
Es un plat que quede mes bo fet un dia per altre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2609 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.