Conill amb calçots i carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 conill tallat a quarts.
  • 1 menat de calçots.
  • 6 carxofes tallades a quarts.
  • 1 got de vi blanc.
  • Oli d'oliva.
  • Sal i pebre.
  • 1 fulla de llorer.

4 racions

Elaboració

En una cassola ampla possem l'oli a calentar.
Daurem el conill amb la fulla de llorer.
Afegim els calçots nets a rodanxes.
Salpebrem.
Afegim els talls de carxofa.
Donem unes voltes, i hi afegim el vi.
Passem la cassola al forn a 180 graus.
Fins que quedi tovet.
Si es necesari afegir aigua.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: