Pastes de te

Ingredients

  • 210 g de farina.
  • 60 g de sucre glacé.
  • 2 rovell d'ou.
  • 120 g de mantega.
  • Decoració.
  • 1 rajola de xocolata negra.
  • Melmelada de préssec.
  • Melmelada de fruites del bosc.
  • Avellanes.
  • Pinyons.
  • Sèsam.
  • Nous.

6 racions

Utensilis

Motlles per fer galetes..en forma de cor, rodones, bolets, flor, estels

Elaboració

1- Poseu el sucre glacé i la mantega en un bol.
Treballeu-los bé amb una forquilla,(fins que tinguin consistència de pomada).
2- Afegiu-hi el rovell d'ou i, cuan la barreja estigui ben llisa incorporeu-hi la farina.
3- Després, formeu una bola amb la massa i dexeu-la reposar embolicada amb paper
film durant un quart d'hora.
4- Poseu una mica de farina sobre el marbre i estireu la massa amb l'ajut d'un corró.
Deixeu-la amb uns tres mil-limetres de gruix i talleu-la en la forma que més us agradin.
Coeu les pastes al forn a 180 C durant set minuts.
Abans d'entrar-les al forn pintar-les amb rovell d'ou perquè quedin més i brillants.
5- Foneu la xocolata negra en un bol al bany maria. Cuan les galetes siguin fredes, decorar-les com més us agradin deixant anar la imaginació..jo les he fet així.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

7 comentaris:

Laura mena aguilar diu:
Por fin lo consigo!!, me gusta muchisimo el blog y recibo en el correo las recetitas, pero no sé catalán, como puedo pasarlo a castellano?. Muchas gracias y saludos.
Miriam Pujol diu:
Con el google translate puedes seguramente, almenos para el "general":
translate.google.es

Sino en softcatala puedes también usar el traductor:
http://www.softcatala.cat/traductor

Ten en cuenta que tal vez alguna cosa no se traduzca correctamente si hay faltas o lo que sea.

Espero que te ayude! ^^
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Pilar, tens unes receptes genials.
Aquestes pastes son bonisimes
Mª Pilar López diu:
Moltíssimes gràcies Enriqueta ets molt amable i em fas feliç en dir-me que t'agraden les meves receptes.
Les teves són per treure's el barret!
Una abraçada.
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Hola Pilar ets una CRAK dels pastissos.
Sara Redón diu:
hola !! m'alegro que t'agrade la meua recepta dels pastissets... però tu també ets un as !! a partir d'ara et seguiré.... estes pastes les he de prova de fer... GRÀCIES !!
Siscu Hernandez Pla diu:
Tenen una pinta que estan dient-me menja'm!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: