Carabassons Lluna Farcits
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carabassons lluna
- 300 g de carn picada (pot ser barrejada )
- 1 -ceba petita
- 3 alls
- 4 cullerades de salsa de tomàquet casola
- 200 g de xampinyons
- oli i sal
- pebre vermell picant mòlt
- 1/2 got de llet
- 1 cullerada de maizena
- 4 rodanxes de formatge de cabra de rulo
4 racions
Elaboració
Posar aigua a bullir amb una mica de sal.
Rentar bé els carabassons, tallar-los la part superior amb la cueta i deixar-los bullir uns deu minuts. Treure'ls i deixar-los escórrer.
Picar la ceba i sofregir-la en una paella amb una mica d'oli fins que quedi transparent. Afegir els alls picats, donar unes voltes i afegir els xampinyons nets i trossejats petits. Amb l'ajuda d'una cullera, buidarem els carbassons, la polpa la picarem i agregarem a la barreja.
En una altra paella, courem una mica la carn, perquè deixi anar l'aigua. Afegir-la després a la ceba amb la salsa de tomàquet i deixar fer tot junt una mica.
Dissoldre la maizena en la llet, agregar a la mescla i deixar reduir una mica. Rectificar de sal i pebre i deixar refredar.
farcirem els carabassons. Empolseu-ho amb pebre vermell mòlt i posar damunt de cada carabasso una rodanxa de formatge de cabra de rulo, coure en el forn a 180º durant uns 15minuts.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2378 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.