Carabassons Lluna Farcits

Ingredients

  • 4 carabassons lluna
  • 300 g de carn picada (pot ser barrejada )
  • 1 -ceba petita
  • 3 alls
  • 4 cullerades de salsa de tomàquet casola
  • 200 g de xampinyons
  • oli i sal
  • pebre vermell picant mòlt
  • 1/2 got de llet
  • 1 cullerada de maizena
  • 4 rodanxes de formatge de cabra de rulo

4 racions

Elaboració

Posar aigua a bullir amb una mica de sal.
Rentar bé els carabassons, tallar-los la part superior amb la cueta i deixar-los bullir uns deu minuts. Treure'ls i deixar-los escórrer.
Picar la ceba i sofregir-la en una paella amb una mica d'oli fins que quedi transparent. Afegir els alls picats, donar unes voltes i afegir els xampinyons nets i trossejats petits. Amb l'ajuda d'una cullera, buidarem els carbassons, la polpa la picarem i agregarem a la barreja.
En una altra paella, courem una mica la carn, perquè deixi anar l'aigua. Afegir-la després a la ceba amb la salsa de tomàquet i deixar fer tot junt una mica.
Dissoldre la maizena en la llet, agregar a la mescla i deixar reduir una mica. Rectificar de sal i pebre i deixar refredar.
farcirem els carabassons. Empolseu-ho amb pebre vermell mòlt i posar damunt de cada carabasso una rodanxa de formatge de cabra de rulo, coure en el forn a 180º durant uns 15minuts.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: