Rellom de porc al cava

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 relloms de porc
  • 1 ceba
  • 300 ml de cava
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Tallem cada rellom en quatre trossos, salpebrem al gust.
En una paella a foc fort daurem els trossos de rellom, perquè agafin color.
Tallem la ceba en juliana i reduïm a la cassola amb una mica d'oli i sal.
Un cop s'hi hagi cuit la ceba, afegim els trossos de rellom, el cava i
aigua fins a cobrir la carn.
Tanquem l'olla expres a 1 durant 20 minuts.
Un cop cuit el rellom, apartem els trossos de llom i passem la salsa per la batedora (queda una salsa amb aspecte de portar nata, però no la porta, sent més lleugera).

1h

Notes

Com a guarnició posarem si volem unes patates rostides


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4623 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Ei, quina recepta més bona, de diumenge, m'apunto a provar-la!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: