Frit Mallorqui
Categoria:
Carns
Típica de: Mallorca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Freixura de be, o de porcella, (Pulmons, Cor, Fetge- potser de vadella-)
- 1 Pebrot vermell gros o dos mitjans
- 2-3 Pebrots verds
- 1 Esbargia gran o dues de mitjanes
- 4 ramells de ceba tendra
- 4 o 5 Patates grans
- Oli d'0liva
- Un cap d'alls
- 2 fulles de llore
- Fonoll fresc picat
- Cayena al gust
- Sal, alls i pebre bo
4 racions
Elaboració
Ho tallem tot a trossets petits, la verdura i la carn, salpebrem, aixafem els alls i posem oli a la paella per anar fregim, primer els pebrots i en acabat o reservem en una greixonera o cassola de fang, després fregim les pataes amb la cayena i alguns alls, (al gust de cadescú) i greixonera, després la ceba tendra i greixonera, i per últim la carn on posem cayena, fonoll i llore o fregim a foc mitg sense que l'oli deixi de bullir, ho posen tot dins la greixonera i barragem per meclar els ingredients i es mesclen els gustos, d'un dia per altre es mes intens, servir calent
1h 30min
Notes
Tot està tallat petit, pebrot, pebre, patates, esberginia i la carn, recordeu que la carn cuita encongeix
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1203 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.